Rakenneultran jälkeen olemme aktivoituneet tekemään hankintoja: esikoinen sai uuden sängyn ja toisen turvakaukalonkin ostimme, kun kohdalle sattui samanlainen kuin esikoisen vanha. Toiveenamme oli kaksi samanlaista, jotta ei tarvitse aina miettiä, kumpi kaukalo käy kumpaan telakkaan, ja nyt löytyi jopa samanväriset eli "identtiset". Kyllä ne kaikki auton takapenkillekin mahtuivat (turvaistuimen kanssa), mutta tiukkaa tekee. Isompi auto on siis edelleen etsinnässä.

Eilen ostin käytetyt Emmaljungan Twin City Cross kaksostenrattaat. Ne olivat olleet edellisellä omistajalla kolme vuotta ja olivat loistokunnossa edelleen. Esikoisella meillä oli käytetyt Emmaljunga Ceroxit, jotka koin niin hyviksi että pysyimme Emmaljungissa tälläkin kertaa.

Kaksostenrattaisiin ei kuulunut kantokoppia ja nyt vähän mietin, tarvitseeko niitä edes. Emme koskaan esikoisellakaan nostaneet koppaa pois vaunuista, joten ehkä tilalle kävisivät myös makuu-/lämpöpussit, kun päälle tulee kuitenkin vielä lämmin jalkapeite? Kokemuksia?

Isoimmat hankinnat alkavat siis olla siinä. Pinnasänky ostetaan, kun hyvä sattuu kohdalle, mutta olin ajatellut, että kaksoset saisivat aluksi jakaa yhden sängyn, kun ovat vielä niin pieniä (tämä veisi vähemmän lattiatilaa makuuhuoneessakin). 

Mitä muuta sitä pitikään vielä muistaa hankkia?